Volgen

Hoe luiden uw garantievoorwaarden?

eBuyNow biedt een beperkte hardware garantie van 12-maanden op alle producten (met aankoopbewijs) en een gratis software-update van 90-dagen met ingang van de datum van aankoop. Als u een probleem heeft met uw product gedurende deze tijd zullen wij u een vervangingsproduct bieden, of naar eigen goeddunken, een terugbetaling. Uitgesloten van de garantie is: schade veroorzaakt door ongelukken of rampen zoals brand, overstromingen, aardbevingen, oorlog, vandalisme of diefstal, incompatibiliteit met andere hardware/ software. Deze garantie is in aanvulling op uw wettelijke rechten, die onveranderd blijven.

Vervangingsproducten kunnen nieuw of gereviseerd zijn. eBuyNow biedt garantie op vervangen of gerepareerde producten of onderdelen gedurende negentig (90) dagen vanaf de verzending, of de rest van de initiële garantieperiode, in het geval die langer is.

Voor producten verkocht met batterijen die niet door de gebruiker vervangbaar zijn, in het geval de batterij leeg raakt tijdens de garantieperiode, zal eBuyNow het product vervangen.

Hieronder volgen ​​enkele richtlijnen die we hebben voor het verlengen van de levensduur van uw batterij in een draadloze headset;

• Niet te laag ontladen: beter vaker laden.
  • Een gedeeltelijke lading is prima, de headset heeft geen volledige lading nodig.
  • Beperk de tijd dat de accu op volle lading verblijft, vooral als deze warm is.
  • Houd de batterij koel, uit de buurt van warmtebronnen.
  • Vermijd het plaatsen van de headset boven een radiator en op vensterbanken.
  • Hoge warmte en constante volle lading zal tot een kortere levensduur van de batterij leiden.

Fysieke schade aan een product dat bij Freetalk.me gekocht is zal de garantie ongeldig maken. Fysieke schade omvat, maar is niet beperkt tot onjuiste behandeling, gebroken plastic onderdelen en/ of enige andere vorm van schade door irregulier gebruik. We zullen alle fysiek beschadigde producten terugkeren naar de klant op kosten van de klant.